Hon gick ner 50 kilo bara genom att göra DETTA med sin telefon - helt otroligt!
Dela på Facebook

Visst kan det vara knepigt att gå ner i vikt, och det finns inga genvägar utan det är bara hårt arbete som gäller. En kvinna vid namn Kate vägde som mest 120 kg, och trots att hon inte åt några extrema mängder så ökade hon hela tiden i vikt. Hon kände inte alls till hur viktigt det är med en sund och balanserad kost. Dagligen åt hon godis och andra ohälsosamma livsmedel.

Hon bestämde sig för att göra något åt situationen, eftersom det inte var hållbart i längden. Men då insåg hon att det fanns en mycket smart lösning som bara fanns några knapptryck ifrån henne på mobilen. ”Den första veckan jag gick diet, tappade jag 8 kg. Jag laddade ner ett program där jag kunde hålla ett öga på hur mycket och vad jag åt, och efter den första månaden var jag nere under 100 kg ”, säger Kate.

När man ser hur hon ser ut idag tror man knappt att det är samma person...!

Genom att använda sin mobiltelefon till hjälp kunde hon på kort tid uppnå och komma till sin drömvikt.

Genom att använda sin mobiltelefon till hjälp kunde hon på kort tid uppnå och komma till sin drömvikt.

När man ser hur hon ser ut idag tror man knappt att det är samma person. Visst är det häftigt?!

När man ser hur hon ser ut idag tror man knappt att det är samma person. Visst är det häftigt?!

Kate har nu gått på diet under en längre tid och har nu nått sin drömvikt. Hon väger nu 75 kg och hon är mycket stolt över resultatet. Hon slutade sitt tidigare jobb och arbetar nu som personlig tränare i Crossfit. Hennes berättelse är en inspiration för många människor som vill lyckas med samma sak.

”Om jag gjorde det, kan vem som helst göra det.” Det handlar om viljan att göra något sådant, och det är inspirerande att se Kates förvandling. Vägen dit var inte lätt, men det var något hon var tvungen att göra för att få kontroll över sig själv.

Se mer om hur hon använde mobilen som en stor hjälp när hon gick ner i vikt. Detta är bara så smart. Glöm inte att DELA detta med någon du känner som kan ha användning för detta.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt