Hon hade alltid smärta i hälarna! Då gick hon till en kiropraktor och något OTROLIGT hände.
Dela på Facebook

Att lida av en konstant smärta måste vara fruktansvärt, och det är bara dom som har det som kan förstå hur det känns. Att inte kunna göra saker som man vill måste vara ett fruktansvärt hinder som man hela tiden drömmer om att få bort. Och även om sjukvården är duktig så finns det ibland väldigt lite dom kan göra.

En kvinna hade alltid smärta i hälarna, hon led något fruktansvärt. Till sist stod hon inte ut så hon gick till en kiropraktor och något OTROLIGT hände då.

Just fötterna är ju något som vi hela tiden använder och står på, så att smärtan just sitter där är extra jobbigt. Men kvinnan som hade gett upp hoppet, fick reda på något hos kiropraktorn som hon aldrig hade kunnat drömma om.

Om man känner att man har ont i fötterna och det aldrig riktigt vill släppa, då kan man ha fått plantar fasciit. Men det bästa är att plantar fasciit är behandlingsbar och ingen behöver leva med kronisk smärta, även om man kanske tror att så är fallet. I behandlingen använder man en speciell tejp som gör att smärtan sakta men säkert försvinner.

Så om du själv har ont i fötterna och lider av det så kan det alltså finnas en räddning. Ingen ska i onödan behöva gå med ont i fötterna när det faktiskt finns en lösning på problemet.

Se mer i videoklippet här under och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt