Hon klämmer sin makes 5 år gamla finne - då exploderar den!
Dela på Facebook

Normalt sätt när man får en finne så vill man ju bli av med den så fort som möjligt. Och även om man inte ska klämma dom så är det svårt att motstå frestelsen. Men det finns också människor som tänker precis tvärtom. Dom väntar nämligen på att finnen ska försvinna av sig själv. En man väntade 5 år tills hans fru en dag bestämde sig för att hjälpa honom.

Att ha bakterierna i huden under så många år är inte speciellt bra, vilket frun lyckades övertala mannen till. Hon bestämde sig sedan för att klämma den 5 år gamla finnen och samtidigt filma allting.

När man får se vad som händer när hon börjar klämma är det svårt att inte bli illamående. Tänk att han haft detta under huden under så många år!

När mannens fru börjar klämma så blir det nästan som en explosion. Allt innehåll bara flyger ut i en rasande fart. Det ser nästan ut som om allt klet legat och väntat under flera år på att någon ska klämma ut det.
Även om mannen var lite tveksam till att göra detta i början, så är han nog evigt tacksam för att slippa ha allt gult klet under huden.

Se videoklippet här under, och DELA detta med någon du känner som gillar att se när man klämmer finnar.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt