Hon är nära döden och vill bara en sak - ingen trodde det skulle ske!
Dela på Facebook

Kia Lettice historia lämnar ingen oberörd. Bara 22 år gammal hade hon redan länge kämpat mot magcancer. Det var på Prince of Wales Hospital i Sydney som läkarna gav henne beskedet - kemoterapi hade inte kunnat hindra cancern från att sprida sig, och nu hon hade bara några timmar kvar i livet. Mahalia Murphy, en nära vän till henne, har hela tiden varit vid hennes sida, och hon ville se till att Kias sista timmar i livet blir så bra som möjligt.

Mahalia la upp ett meddelandet på Facebook där hon bad de två kända rugbyspelarna Greg Inglis och Beau Ryan att komma till sjukhuset och besöka Kia, ett stort fan av rugby.

”Viktig begäran !!! Kan någon hjälpa till muntra upp min vän? Hon är på Prince of Wales Hospital och har bara fyra timmar kvar att leva. Hon skulle vilja träffa Greg Inglis eller Beau Ryan. Vänligen dela, om någon har kontakt med dem, vi är mycket tacksamma ! ”

Mahalias förfrågan spred sig som en löpeld över hela landet och ledde till att de fick kontakt med rugbyspelarna. Endast två timmar efter Mahaliaa hade skrivit sitt meddelande svarade Beau - han skulle komma meddetsamma.

När Kia får höra nyheten ler hon för första gången på länge. Beau och Kia tillbringade flera trevliga timmar tillsammans. De tog ett gruppfoto som de postade på Facebook, snart hade det mer än 100.000 gillamarkeringar.

Det är fantastiskt att stjärnor som Beau Ryan ställer upp i en sådan situation, som gjorde Kia och hennes familj lycklig innan de behövde säga adjö.Dela på Facebook