Hon slutade använda deodorant i 12 månader, då händer detta otroliga med hennes kropp.
Dela på Facebook

Att använda deodorant är ett måste. Speciellt om man är i puberteten. Lukterna som annars kliver fram är inte speciellt mysiga. Och även om man inte känner det själv så tänk på alla runt omkring dig.
Men har du någon gång tänkt på vad som händer om du skippar deodoranten i ett helt år? Det första vi tänker på är hur fruktansvärt det måste lukta.

En tjej som har provat detta är 22-åringen Alyse Brautigam. Hon bestämde sig en dag för att se vad om hon märker någon stor skillnad om hon struntar i deodoranten under 12 månader.
Hon har även hört att deodorant ska öka risken för bröstcancer, men det är något som är väldigt omtvistat.

Efter att ha kört detta experiment i 1 år och vi får ta del av experimentet är det väldigt intressant det som då kommer fram.

Under tiden hon inte använt deodorant har hon också kört en speciell livsstil. Hon har bara ätit raw food och haft en naturlig livsstil vilket också har påverkat resultatet.
Alyse hävdar att hon luktar mycket bra trots att hon inte har rakat sig eller använt deodorant. Hon säger också att doften av hur man luktar är till stor del är beroende av vad man äter.

I klippet nedan berättar Alyse mer om hennes hemligheter om hur hon har klarat sig så länge utan deo. Hon berättar också sina argument om varför hon anser att deo skulle ge henne en ökad risk för bröstcancer.

Hade du också klarat av att leva som denna tjejen? Eller fördrar du din deodorant? Lämna en kommentar.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt