Hon spenderar föräldrarnas sparpengar på sitt utseende - se hur hon ser ut idag!
Dela på Facebook

Att man vill ta hand om sitt utseende är väl okej enligt dom flesta, men det är lätt att man tar det alldeles för långt. Kanske blir man besatt efter ett tag och spenderar en massa pengar för minsta lilla detalj.
Även om utseendefixeringen idag är stor i samhället så ska man alltid komma ihåg att skönhet kommer inifrån, och att det inte bara är det yttre som är viktigt.

Du ska nu få höra om Gabriela Jirackova från Prag som är 18 år. Hon har väckt stor uppmärksamhet världen över eftersom hon spenderar 10.000 kronor av föräldrarnas pengar varje månad - på att se
ut som en barbie-docka.

Men vänta bara tills du ser hur hon ser ut idag, efter att under lång tid lagt ner hundratusentals kronor på sitt utseende!

Gabriela började med sin utseendefixering redan vid 16 års ålder.

Gabriela började med sin utseendefixering redan vid 16 års ålder.

Hon spenderar 10.000 kronor av föräldrarnas pengar varje månad, eller så lånar hon pengarna.

Hon spenderar 10.000 kronor av föräldrarnas pengar varje månad, eller så lånar hon pengarna.

Hon började sin förändring redan när hon var 16 år gammal. Hon har gjort allt ifrån läppfyllningar, bröstförstoring och nu planerar hon att sätta in implantat i rumpan och ta bort några revben. Allt för att bli så lik en barbie som det bara är möjligt. Varje månad så spenderar hon ca 10 000 kronor för att förändra sitt utseende. Om inte hennes föräldrar betalar så lånar hon pengarna.

Vad tycker du om hennes utseende? Är det snyggt eller bara för mycket?

Men vänta bara tills du ser hur hon ser ut idag, efter ett flertal operationer. Se i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se hur hon ser ut idag här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt