Hon undrade varför pojkvännen joggat så konstigt – sedan kom överraskningen
Dela på Facebook

Efter att ha avslutat sin joggingtur förra söndagen bad Martin sin flickvän att hjälpa honom med att lägga in den i datorn. Hans flickvän, Fatma Turk, kunde inte förstå varför han hade tagit en så konstig rutt. Martin Rofle, som kommer från Storbritannien, hade dock ett mycket bra skäl till att välja just den vägen,

Martin hade nämligen bestämt sig för att fria till flickvännen Fatma Turk på ett ovanligt – och kreativt sätt. Tittar man noga på vägen han tog ser man hur den märkliga vägen tycks bilda bokstäver.

– Först kommenterade hon vilken konstig väg det var, men sedan sa jag att "ser det inte ut som ord" och då började hon se några av dem. Innan hon hunnit vända sig om var jag nere på knä, säger Martin till Worthing Herald.

Vägen han tog gjorde att frågan "Will you marry me?" bildades i appens karta.

– Jag fick lite konstiga blickar när jag sprang upp och ned för gatorna, men det var värt det, säger Martin.

Totalt sprang han 11.5 kilometer för att bilda bokstäverna. Flickvännen Fatma Turk överraskades av det oväntade frieriet. Hon hade väntat sig det två dagar tidigare, när paret firade sin årsdag.

– Jag kände igen orden "you" och "me" först och när jag såg ett "will" så anade jag vad han hade gjort. Men jag var för generad för att säga något, tänk om jag såg fel! Men när jag vände mig om så såg jag honom le och så ställde han frågan.Dela på Facebook