Hon vägde 328 kilo och skulle dö. Men se henne nu 2 år senare!
Dela på Facebook

Att väga så mycket att man sakta är på väg att dö är fruktansvärt. Men att sedan inse att situationen inte är hållbar och faktiskt göra något åt det är alltid lika inspirerande. Detta var precis vad Mamman Ashley Dunn Bratcher gjorde. Hon vägde som mest 328 kilo och var på väg mot en alldeles för tidig död. Ashley hade länge haft fetma, och redan vid sex års ålder började hon äta stora mängder mat och godis för att trösta sig själv.

Men när hon en dag insåg att hon kanske skulle få lämna sina barn alldeles för tidigt så bestämde hon sig för att göra en förändring. När hon träffade sin läkare sa han att hon inte skulle få uppleva sin 30 års dag om hon fortsatte som förut. Då blev hon riktigt upprörd och bestämde sig för att ta tag i sitt liv.

När man sedan får se henne två år senare tror man knappt att det är samma person. Denna viktresa är något av det häftigaste vi sett.

Att få veta att man bara har tre år kvar att leva om man fortsätter äta samma mängder mat måste vara hemskt. Men samtidigt kan det göra att man verkligen bestämmer sig för att kämpa och därmed få leva betydligt längre. När man får se denna mamman två år senare är det verkligen helt fantastiskt.

Se hur hon ser ut efter förvandlingen i videoklippet här under. Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt