Hon vaggar sin dödssjuka son en sista gång – då händer det ett mirakel!
Dela på Facebook

När man har blivit förälder har man alltid som högsta önskan att barnet ska vara friskt och inte drabbas av någon sjukdom. Men det finns dom barn som tyvärr redan i unga år drabbas av allvarliga sjukdomar.
Paret Karen och Brian Wollman var helt medvetna att deras son inte skulle överleva längre än till födelsen. Att veta om detta måste vara fruktansvärt och ingen förälder ska behöva gå igenom vad dom går igenom.

Allt började för paret när deras läkare sa att man upptäckt att pojken hade Downs syndrom, men också med livshotande vätskor i kroppen. Det fanns en stor risk att han skulle födas död vilket var fruktansvärt för familjen att höra.

Men när det väl var dags för förlossningen så började det hända en rad olika mirakel. Det första var att pojken andades! Han föddes alltså inte död vilket man tidigare hade trott han skulle göra.

Paret fick reda på att deras son förmodligen skulle födas död, eller inte leva speciellt länge.

Paret fick reda på att deras son förmodligen skulle födas död, eller inte leva speciellt länge.

Men när pojken kom ut så andades han. Och detta var bara början på en rad mirakel för familjen..

Men när pojken kom ut så andades han. Och detta var bara början på en rad mirakel för familjen..

Men när pojken väl hade fötts och fortfarande levde, var problemen långt ifrån över. Hans interna organ var mycket dåliga. Mamman bad läkaren att ge henne och hennes son en stund tillsammans, för hon ville ha ett fint minne med sin son innan han dog. Men plötsligt från ingenstans kom nästa mirakel. Det är verkligen känslomässigt att se vad det var som egentligen hände, eftersom läkaren tidigare hade sagt att det knappt fanns en chans att han skulle överleva.

Se vad det var som hände när mamman sa adjö till pojken i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt