Hon var trött på att dölja sitt gråa hår. Då ger frisören henne ett nytt utseende!
Dela på Facebook

När vi blir äldre så ändras också vårt utseende. Något som är vanligt men som få uppskattar, det är att man kan få grått hår. En del förknippar just detta mycket stark med att bli gammal vilket gör att folk ofta vill ha en annan hårfärg. Men med åldern kommer ofta också en självsäkerhet där man slutar bry sig lika mycket om vad folk tycker.

Detta var precis vad 41-årige Kerry Grundhoefer kände. Hon ville ha ett helt nytt utseende, och hon brydde sig inte så mycket om hur det blev. Hon visste bara att hon ville ha en förändring.

När man får se resultatet efter att frisören gjort en riktigt make-over så tror man knappt sina ögon. Wow, så häftigt detta blev!

41-årige Kerry vill ha en förändring eftersom hon var trött på att dölja sitt gråa hår.

41-årige Kerry vill ha en förändring eftersom hon var trött på att dölja sitt gråa hår.

Det är det välkända frisören Christopher Hopkins, också kallad för ”The Makeover Guy”, som hjälpte Kelly att bli av med sitt gamla utseende. Man inser verkligen att han kan skapa mirakel genom sin kunskap och erfarenhet. Man får nästan nypa sig själv i armen för att förstå att det är samma person före och efter. Man blir själv sugen på att göra en liknande make-over, för resultatet blir ju bara så snyggt.

Se hur resultatet blev i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se före och efter här:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt