Hunden blir så lycklig efter att han räddats från gatulivet - Han slutar inte le
Dela på Facebook

Att se djur som far illa kan vara det absolut värsta som finns, ofta har dom inte en chans att försvara sig eller få rättvisa. Som tur är finns det hjälporganisationer där människor dedikerar sina liv åt att skapa ett bättre liv för andra. Animal Aid Unlimited India är en sådan volontär organisation som räddar djur från gatan, ger dom rätt vård och tar hand om dom.

”Vårt slutgiltiga mål är jämställdhet och skydd för alla slags djur samt ett komplett slut av djurmisshandel. Varje dag arbetar vi för att varenda hund, åsna, ko, gris, fisk och mus ska kunna leva sina liv i frihet.”

Animal Aid Unlimited India är kända i sitt hemland för att göra en hjälteinsats, men det var något som hände nyligen som även fick uppmärksamhet i Europa.
I en alldeles ny video som Animal Aid publicerat får vi se hur fyra stycken gatuhundar räddas och tas till ett djurhem i Udaipur, Indien, där de fått en ny start i livet.

När Animal Aid hittade de fyra små valparna var de alla svårt skadade och behövde akut hjälp. Två små valpar hade ett stort sår på huvudet som blivit infekterat av likmaskar, såret behövdes rengöras direkt så att de inte skada dem ytterligare.

Den andra lilla tjej hunden hade också sår över hela kroppen och hade förfärligt ont.

Den tredje hunden hade ramlat ner i ett avloppsdike och var frusen och rädd när han hittades. Animal Aid berättar att när de hitta honom grät han utmattat då han hade smärtor i hela kroppen.

Alla fyra valpar var i akut behov av hjälp och tack vare de fantastiska människorna som rädda dem och tog hand om dem kunde de snabbt återställa sig.
Idag mår alla små hundar bra och blir väl omhändertagna, se gärna videon här nedanför som inte kommer lämna ett öga torrt. De här människorna dedikerar sina liv åt att rädda andras och det är otroligt fint att se.Dela på Facebook