Hunden smälter av lycka när hans pappa spelar piano för honom
Dela på Facebook

Musik är ett universellt språk som uppskattas lika mycket av djur som människor. Det kan även föra oss närmare varandra, få oss att slappna av och känna gemenskap.

Luke Westerman berättar att det inte finns något som hans hund älskar så mycket som att lyssna när Luke spelar ett instrument för honom.

”Musiken är allt för honom, Franky älskar att komma nära när jag spelar piano eller gitarr”.

Luke och hans flickvän bestämde sig för att adoptera pitbullen Franky efter hurikanen 'Katarina' slog till i södra USA, och lämnade både människor och djur hemlösa. De säger att de tog beslutet att adoptera honom efter att han förlorat sitt hem, så han slapp leva på gatan och förlora sitt liv.

Franky har växt upp med musiken sedan han var en liten valp och blir så avslappnad när han hör de vackra tonerna att han ibland även somnar till.
- Franky har alltid älskat när jag har sjungit för honom eller spelat ett instrument. Han har gjort samma sak sen han var en bebis. Han bara smälter ner i en liten hög och njuter av musiken.

- Ibland vill han dock bli klappad och pussad på och andra gånger somnar han i mitt knä när jag spelar gitarr eller piano åt honom.

Luke och Franky har från första mötet varit bästa vänner och musiken har verkligen fört dem närmare varandra. Se den bedårande videon nedan där Luke spelar piano för sin vän.Dela på Facebook