Husse försökte ta livet av sig – Då händer det mirakulösa
Dela på Facebook

Hundar är otroligt fantastiska varelser som ger all kärlek de har till sina människor, utan att förvänta sig något tillbaka. De finns där i vårt och torrt, utan att någonsin döma dig.
Den 23 årige Byron Taylor kan intyga dig om det,

- Jag hade inte varit vid liv idag om det inte vore för min hund, han räddade mitt liv.

Byron hade hamnat i en riktigt djup depression och kände sig så hopplös att han inte såg någon annan väg ut än att ta livet av sig. Den dagen han bestämde sig för att det får vara nog plockade han fram en snara som han tänkte hänga sig själv med. Han gick sedan en våning ner i huset för att skriva ett avskedsbrev till sin familj.

Efter att han skrivit brevet gick han en trappa upp där han möttes av sin hund Geo. Geo höll snaran i munnen och vägrade släppa taget.

- Först trodde jag att han ville leka men så fort jag rörde vid repet så blev han aggressiv och morra vilket han aldrig gör. Han tuggade på repet tills det gick sönder.
Byron Taylor berättar för Daily Mail att han inte skulle varit vid liv idag om det inte vore för hans hund Geo.

”Jag tror att Geo viste vad jag skulle göra. Hundar har ett sjätte sinne, han kände på sig att något skulle hända”

”Geo är en fantastisk hund. Han räddade livet på mig för ett par år sen. Jag var riktigt deprimerad under den tiden och försökte ta självmord.
Min flickvän hade lämnat mig och allt var bara hemskt, jag förlorade precis allt, jag hade inte ens råd att betala hyran.”

Händelsen fick Byron att verkligen tänka till och han bestämde sig för att han skulle göra allt för att ta sig ur depressionen.

Idag mår Byron äntligen bra igen och känner att han fått en ny chans till livet.
Ett intresse de goda vännerna delar idag är fotbollen. De båda tillhör fotbollslaget Bristol Rovers där Geo är lagets maskot. Han följer med på varje match där han bär lagets tröja och skäller varje gång de gör mål.

Dessvärre upptäckte veterinären nyligen att Geo fått cancer. Veterinären säger att han har en riktigt aggressiv tumör i huvudet som börjat sprida sig tills hans muskler och ben.

- Dom säger att han kan fortsätta vara med på matcherna så länge han mår bra, men det kommer bara vara ett par veckor till. Vi tar en dag i taget, för mig är det även ett dagligt dilemma om jag borde söva ner honom berättar Byron.

Byron ska delta i en välgörenhets promenad tillsammans med Geo för att samla in pengar till djursjukhuset, han hoppas att Geo kommer finnas vid hans sida då.

Det är inte lätt att hålla tillbaka tårarna när man får höra om en sån här situation mellan hund och husse. Vi hoppas verkligen att Geo mår bra in i det sista och att Byron fortsätter att kämpa på.Dela på Facebook