I 13 år hörde familjen ett pip-ljud varje kväll inifrån väggen - Sen så kom elektrikern på besök!
Dela på Facebook

BIIIP, BIIIIP, BIIIIIP.

Det konstanta och monotona ringande ljudet från vare sig väckarklockan eller mobiltelefonen kan verkligen driva en till djävulskap. Vi alla har varit med om det, någon gång. Men för den här familjen i den amerikanska staten Pittsburg, så gick alarmet varje dag - i 13 år, Skriver Mirror.

Om det finns någon att skylla problemet på så är det Jerry Lynn, mannen i familjen som för 13 år sedan skulle försöka sig på att borra i husets luftkanal, så att han skulle kunna dra in kabel-tv.

Men när han försökt att sätta en alarmklocka i den ena änden för att fira ner kabeln med, så tappade han den ner bakom väggen där den försvann.

- Då jag drog upp kabeln kunde jag plötsligt höra ett dunk och så kom bara kabeln upp ur kanalen, säger Jerry Flynn.

Jerry tänkte att batteriet i klockan max skulle räcka i ett par månader, så det blev inte av att de hämtade upp klockan.

Men sen den dagen, för 13 år sedan. Har klockan ringt varje kväll, tio minuter i åtta, i 13 år.

Men Jerry berättar också att det inte funnits några tillräckligt starka skäl till att ta bort klockan, då det har varit ett roligt samtalsämne när någon är och hälsar på.

Efter att teknikern genomsökt familjens luftkanal och lyckats ta bort den larmande syndaren har familjen stött på ännu ett problem, de saknar den högljudda följeslagaren och har därför satt upp den på en hylla vid kaminen istället.

- Nu sätter vi den istället på en hylla vid kaminen, där den kan ringa istället, säger hustrun Sylvia Flynn till lokala nyhetsmedier.

Tyckte du att den här historien var rolig? - Glöm då inte att dela den med dina vänner på FacebookDela på Facebook


Taggar:   Humor Övrigt