Ingen i affären förstår varför flickan går så konstigt. Men då ser dom den hemska anledningen!
Dela på Facebook

Som tur är tar dom flesta föräldrarna hand om sina barn på ett bra sätt. Men det finns alltid dom som inte förstår vad som är okej, och inte okej. Man tycker ändå att alla föräldrarna borde förstå vad som är acceptabelt att göra. Men dom måste förmodligen må så dåligt själva eller komma från en bakrund där dom inte fått lära sig bättre.

I en Walmartbutik i USA fick kunderna syn på något väldigt märkligt. En flicka som gick bredvid sin pappa gick på ett väldigt konstigt sätt. Det såg nästan ut som om hon haltade fram.
Personerna i butiken tittade på varandra och alla tyckte det var konstigt. Men då fick dom plötsligt se den hemska anledningen när dom gick lite närmare.

Det som dom möttes av är verkligen hemskt, och ingen föräldrar borde få utsätta sig barn för det här.

Flickan lutade sig mot pappan på ett konstigt sätt, och det var först när folket i butiken gick närmare som dom såg vad som var fel. Pappan höll nämligen sin dotter i håret och släpade henne efter sig.
Att man bara kan komma på en sådan hemsk sak att göra mot sitt eget barn är för oss oförståeligt. Man ska ju visa kärlek och respekt inför sina barn, inte använda våld emot dom.

Folket i butiken sa tillsammans till pappan och stod upp för den unga flickan. Förhoppningsvis kan detta vara en inspiration till folk världen över att alltid säga ifrån när dom ser ett barn som far illa.

Se mer i videoklippet här under och DELA det gärna med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt