Kärleken mellan hund och matte fångades på film - Se den glädjefyllda videon här
Dela på Facebook

Hunden är människans bästa vän säg det och lika sant är det att människan är hundens bästa vän. Om du själv har en mjuk fyrbent vän där hemma kan du känna igen dig i den totala lyckan som uppstår när ni träffas efter att ha varit ifrån varandra ett tag! För finns det någon som blir så glad att se dig efter att ni har varit frånskilda ett tag, som din hund?

Hunden Sandy's ägare hade flyttat till New York och kunde för tillfället inte ta med sig Sandy så hon hade lämnat sin hund hos sina föräldrar. Det hade gått flera månader innan Sandy's ägare äntligen kom tillbaka hem för att hälsa på. Eftersom att matte inte kunde berätta för Sandy att hon var på väg hem tänkte hon att hon skulle överraska sin hund!

Hon plingade på dörren till sina föräldrar och gömde sig i en låda. Hennes mamma stod beredd med kameran för att filma det hela. Till en början blev Sandy lite skeptisk till den stora lådan som stod där utanför ytterdörren men det dröjde inte alls länge tills Sandy kände av lukten av matte. Uppspelt med svansen på högvarv försökte Sandy förstå vad som pågicks!

Se det rörande klippet när hund och matte återförenas! Visst är bandet mellan hund och människa något speciellt?Dela på Facebook