Killarna försöker råna en gammal pensionär - men det skulle dom ALDRIG gjort!
Dela på Facebook

Det är verkligen sorgligt att det finns folk som rånar andra människor. En del gör säkert bara det för att vara coola, men det är ju mycket coolare om man tjänar ihop sina egna pengar istället. Två stora killar hade bestämt sig för att råna en äldre man. Dom hade spanat in honom och sett att han var pensionär och mycket mindre i storleken jämfört med dom själva.

Killarna trodde nog att det skulle bli ett lätt byte, och att den äldre mannen inte skulle kunna stå emot. Men oj vad fel dom hade. Detta visar verkligen att man aldrig ska ta något för givet. Bara för att mannen såg lite gammal och klen ut så behöver det inte alls vara så.

När killarna började råna honom så skulle dom snart inser att det hela var ett stort misstag. Dom ångrade sig direkt något fruktansvärt.

Killarna bestämde sig för att råna en gammal man som dom inte trodde skulle kämpa emot.

Killarna bestämde sig för att råna en gammal man som dom inte trodde skulle kämpa emot.

Men dom kunde inte ha mer fel. Denna pensionären ska man inte leka med!

Men dom kunde inte ha mer fel. Denna pensionären ska man inte leka med!

Detta visar verkligen att man aldrig ska underskatta sin motståndare. Även den minsta och snällaste kan vara den starkaste. I detta fall så var den gamla mannen en före detta boxare som hade slagits med hundratals män under alla år. Därför visste han precis vad han skulle göra för att slå ut dom löjliga rånarna.

När man ser när rånarna åker på stryk kan man inget annat än bli glad. Visst fick dom precis vad dom förtjänade?

Se hur det såg ut i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se allting här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt