Kistan låg gömd i 140 år. När de avslöjar vem barnet var, chockas hela landet!
Dela på Facebook

Ibland när det ska byggas nya byggnader så hör man ibland att arkeologer hittar olika typer av efterlämningar i marken från förr i tiden. Ibland har dom hittar riktigt imponerande fynd som kan visa sig bära på en väldigt spännande historia. Detta var precis vad som hände i San Francisco, när några hantverkare skulle renovera ett hus.

I källaren hittade de en liten tillsluten kista, med ett litet fönster på så man kunde se vem som låg där inne. Genom fönstret kunde de se ansiktet på en liten flicka som inte såg ut att ha blivit mer än några år.
Det märkliga var att kroppen av flickan var perfekt bevarad. Men det var bara en liten del av gåtan – ingen visste nämligen vem flickan var.

Men när dom senare skulle få svar på vem flickan var och varför hon låg begravd under huset, skulle hela staden få en chock!

Kistan hade legat gömd i över 140 år, men så nu hittades den plötsligt.

Kistan hade legat gömd i över 140 år, men så nu hittades den plötsligt.

När dom öppnade den visste dom inte att den bar på en lång och spännande historia.

När dom öppnade den visste dom inte att den bar på en lång och spännande historia.

Kistan gas till organisationen ”Garden of Innocence”, som just arbetar med att ge en värdig begravning till okända barn som hittats döda. Dom anställda på organisationen började direkt gräva och undersöka i fallet om varför flickan var begravd i den märkliga kistan, och vem hon egentligen hade varit en gång i tiden. Efter mycket arbete fick dom reda på att det hade varit en kyrkogård på adressen där hon hittades, men att den för många år sedan hade flyttats. Flickan måste därför ha glömts kvar och sedan av en slump hittats.

Men när dom senare fick svaret på vem hon var och vad hennes dödsorsak var, kom det som en fullständig överraskning för alla inblandade. Hon hade nämligen legat där sedan tidigt 1800-tal.

Se vad som hände i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta läskiga händelse med dina vänner!

Se när dom hittar kistan i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt