Klagar du ofta? Sluta då genast eftersom DETTA händer med din hjärna!
Dela på Facebook

Att klaga över något jobbigt som har hänt kan vi alla göra när det blir för mycket. Men klagar du för ofta, även på småsaker så borde du nog fundera en gång extra om du verkligen vill fortsätta med det.
Förutom att det är jobbigt för folk runtomkring dig att lyssna på ditt klagande hela tiden, så kan det även bidra till dåliga konsekvenser för dig och din kropp.

Att klaga för mycket kan lätt leda till stress och många andra fysiska och psykiska besvär. Det innebär att du i värsta fall kan bli sjuk av att du klagar för mycket, och hela din tillvaro
upplevs som mycket sämre när du inte är glad och positiv.

Även om det kan kännas omöjligt att vända sig negativitet till något positivt så finns det en del saker som kan göra att du blir på bättre humör. Du ska nu få lära dig några knep.

Om du klagar ofta över olika saker är det hög tid att sluta genast!

Om du klagar ofta över olika saker är det hög tid att sluta genast!

Det är verkligen inte bra för dig och din hälsa att klaga för ofta. Man bör verkligen se upp med det.

Det är verkligen inte bra för dig och din hälsa att klaga för ofta. Man bör verkligen se upp med det.

Något du kan prova nästa gång du är förbannad eller klagar, det är att skriva ner dina känslor. Att skriva av sig det man känner kan göra att man får ut det negativa ur kroppen och samtidigt sätter ord på känslorna. Du kan även behöva omge dig med positiva personer för att själv bli med positiv. Så om du vet att du umgås med någon som ofta är negativ, sluta då med den bekantskapen eller träffas inte lika ofta. Försök göra sådant som du tycker är roligt.

Se mer om vad som händer i kroppen när du klagar i videoklippet här under. Glöm inte att dela detta med dina vänner så dom också får reda på det.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt