Kvinna får ögonkontakt med jättevarg - se vad som händer sen!
Dela på Facebook

Tycker du inte om vargar? Den här videon kanske kan få dig att ändra uppfattning.

Videon visar en en enorm gråvarg, Keko, som är 8 och en vildmarksarbetare, Danielle. Keko bor i Colorado Wolf and Wildlife Center och gör allt som andra vilda vargar gör. Det speciella med Keko är att han också tycker om att vara nära människor. Keko, vars namn betyder "modig" på Hawaiian väger hela 52 kg och flyttades till Colorade från Florida. Gråvargar har nästan blivit jagade till utrotning i USA.

”Kekoa är en vacker ung kille med en söt personlighet, vilket är bra eftersom att han älskar att hälsa på besökare med vargkyssar”, kan man läsa om honom på centrets hemsida.

”När han sätter tassarna på någon annan persons axlar blir han ca 213 cm lång.”

Filmen visar hur Kekoa gosar med Danielle, som är helt orädd!

”Jag har alltid haft en passion för naturen och djur”, skriver Danielle online. ”Dessa vargar har mitt hjärta och jag är hedrad över att ha blivit antagen till deras flock.”

Systern till Keko, Sakara, tycker också om att gosa - hon kommer och "kysser" Danielle i ansiktet.

Personen som filmar får också vara med och blir slickad på handen.

”Eftersom att han blivit uppfostrad av människor och flask matats från den tid han föddes, är han mycket väl socialiserad, vilket innebär att han har sällskap med människor,” enligt Danielle. ”Detta är inte detsamma som domesticerade eller tama. Han är fortfarande ett ”vild”djur, och han tenderar att visa det när han är runt hans syster. En varg i det vilda skulle inte agera på detta sätt.”

Kolla på videon här nedanför och dela med dig på Facebook!Dela på Facebook