Kvinnan beskriver liknelsen mellan sin hund och en våldtäktsman – Här är varför
Dela på Facebook

Den 22 åriga kvinnan Bree Wiseman delade förra veckan en bild på Facebook, på bilden kan vi se hennes 4 årige pitbull som sitter framför Bree's tallrik med mat. Hon associerar sin hund med en våldtäktsman och här är varför;

"Till människorna som säger att kvinnor blir våldtagna på grund av deras klädsel.
Det här är min hund. Hans favorit mat är kött. Han sitter i ögonhöjd med min tallrik. Han kommer dock inte närmare för jag sa nej. Om en hund kan bete sig bättre än dig, då behöver du omvärdera ditt liv. " skriver hon.

Bree menar att hon är otroligt trött på att folk dömer våldtäktsoffren när de råkar ut för sexuella trakasserier eller våldtäkt. Ett nej är lika mycket ett nej vad man än har på sig för kläder.
Bree har i ung ålder själv råkat ut för sexuellt ofredande och vägrar acceptera ett samhälle där man skyller på offret.

”Om en 4 årig pitbull förstår ordet 'Nej', även då han tittar på något som han vill ha så mycket att han dräglar, då borde en vuxen också förstå vad ett 'Nej' innebär, oberoende på hur den andra personen är klädd. Ditt yttre borde aldrig spela roll i ett våldtäktsfall.”

22 åringen säger att hon hoppas att folk inser hur bedrägligt det är att skylla på ett offer och hon hoppas att folk kommer dela hennes inlägg för att fler ska tänka till. I dagsläget har bilden redan delats över 300 000 gånger.

Vi är nog många som kan hålla med Bree om att det är dags att göra sin röst hörd och inte låta offren få skulden för något så fruktansvärt. Dela gärna med dina vänner om du också håller med.Dela på Facebook