Kvinnan blev trakasserad när hon bar en kort klänning - Då reagerar hon med att göra något storartat
Dela på Facebook

Liz Krueger är en fitness coach från Nya Zeeland, utåt sett ser är hon en tuff, stark kvinna och vad som hände henne som gäst på ett bröllop bevisar att hon är minst lika stark på insidan.
Liz var inbjuden till ett bröllop under sommaren och då det var över 30 grader varmt bestämde hon sig för att bära en kort klänning. Dessvärre skulle hon komma att möta både spydiga kommentarer och otrevliga handlingar, allt på grund av hennes klänning.

”Om jag bara viste att genom att välja den här klänningen för ett bröllop när det är 32 grader innebar att så många kvinnor skulle vara rent ut sagt otrevliga mot mig, till och med komma bakom mig och slå till mig på rumpan när jag står där själv.”

Vuxna människor gick så långt att de hällde en öl över henne, tafsa på henne och gav henne otrevliga blickar, allt för en klänning. Man skulle ju trott att folk genom åren lärt sig att bete sig bättre än så här. Som tur är, är Liz en stark kvinna och tillät inte sig själv att må dåligt över vad som hänt. Men hon blev överraskad av hur folk bemöt henne och bestämde sig för att göra något åt saken.

Efter att hon publicerat bilden ovan fick hon mängder av kommentarer och delningar vilket fick henne att starta kampanjen #KruegerKindness.
KruegerKindness kan beskrivas som en slags rörelse för kvinnor, av kvinnor, det ska uppmuntra kvinnor till att göra något fint för andra kvinnor, stötta varandra istället för att bete sig så här.

”Jag startar min egna godhets-rörelse #KruegerKindness! Vare sig det bara är 1 (jag) eller andra som vill vara med mig! Jag kommer aktivt ha som prioritet att göra snälla saker för andra kvinnor, varenda dag från och med nu. Jag hoppas att jag kan inspirera andra till att göra samma sak, på samma sätt som jag har min träning.
En enkel sak som att ge en komplimang till en kvinna varje dag, bjuda på kaffe eller lunch, ta tid att prata med någon som går igenom en tuff period, hjälpa flickor som blir mobbade, lära känna kvinnor på ett djupare plan och komma ihåg att inte döma en person efter dess utseende. En rörelse för kvinnor, av kvinnor, och det börjar med mig! Om du vill följa med mig i den här rörelsen kan du dela din historia på sociala medier med #KruegerKindness och låt oss döda alla elaka kvinnor med godhet. Vi lever i en värld som behöver fler kvinnor som är villiga att hjälpa andra. Vem är med mig?!”

Vi tycker Liz är en stark och inspirerande kvinna som vågar lyfta ett problem med hjälp av godhet, för visst behöver folk där ute förbättra sin attityd. Dela gärna med dina vänner om du håller med.Dela på Facebook