Kvinnan blev övergiven som bebis - inser nu att hon känt sin riktiga mamma hela tiden!
Dela på Facebook

Hur hade du reagerat om du blev bortadopterad till nya föräldrar när du var liten, men sen visar det sig att du känt din riktiga mamma hela tiden?
Det hade varit väldigt märkligt kan jag tycka, att man hela tiden har känt en person som dessutom har varit ens riktiga mamma. Kanske hade man blivit lite förbannad för att personen inte sagt något under alla år? Det är verkligen svårt att veta hur man skulle ha reagerat. En kvinna som faktiskt råkat ut för exakt detta är 35-åriga Janet Barnicoat.

Hon blev bortlämnad så fort som föddes. Under hela livet har hon funderat på vem som kan ha varit hennes riktiga mamma. För har man blivit bortadopterad så är det nog ganska vanligt att man vill träffa sin riktiga mamma om det är möjligt. För att få en bild av sin biologiska förälder.

En dag skulle hon få träffa sin riktiga mamma. Och det skulle visa sig att det var en person hon känt hela tiden - under alla år!

Ögonblicket när Janet Barnicoat får reda på vem som egentligen är hennes riktiga mamma får hon en chock. Det är en person hon hela tiden har känt under alla år.

Vi kan har svårt att förstå hur det måste kännas. Man tänker nog att det inte är möjligt. Men i detta fallet har det alltså hänt.

Du kan se det mycket rörande ögonblicket i klippet nedan, när mor och dotter träffas för första gången.

Glöm inte att DELA detta till dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt