Kvinnan brukade gå till solariet varje vecka. Men se nu det HEMSKA resultatet!
Dela på Facebook

Finns det något skönare än att sola? Det är riktigt underbart att ligga under dom varma strålarna samtidigt som man blir brun och fin. Men ibland kan det gå till överdrift, och som med det mesta i livet är lagom alltid bäst.

Ashley Trenner var en helt vanlig tjej som älskade att sola. Hon brukade spendera någon timme varje vecka på att ligga i solariet. Eftersom hon bor i Washington i USA där man har få soltimmar var solariet det enda sättet att hon kunde hålla sin mörka hudton som hon ville ha den. Hon började redan med detta i gymnasiet och fortsatte sedan varje vecka i cirka 15 år. Att sola så pass mycket ska man vara försiktig med och en dag hände något som skulle få Ashley att tänka om.

Även om Ashley hört att mycket solande kunde vara farligt trodde hon inte att det gällde henne. Men en dag tog allt en annan vändning.

Ashley var besatt av att sola och forskning visar också att mycket UV-ljus ökar frisättningen av endorfiner som gör att allt känns bra, vilket kan leda till att man missbrukar det.

Vid 33 års ålder fick Ashley cancerdiagnosen melanom. Efter många operationer blev hon cancerfri under en kortare tid för sedan kom cancern tillbaka.
Den 15 mars 2013 gick Ashley bort. På ettårsdagen av hennes död skrev hundratals studenter under på att aldrig använda ett solarium.

I videoklippet kan du höra Ashley berätta om sin berättelse vilket kan vara livsviktigt för vissa att höra.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt