Kvinnan delar sin pojkvän – med hans make!
Dela på Facebook

Oftast när man tänker på en relation så består den vanligtvis av två personer. Men det finns dom som har tagit detta ett steg längre. Paret Chris och Matt bestämde sig för att öppna sin relation för andra människor. Dom hittade kort där efter en kvinna som ville vara tillsammans med en av dom. Vilket gör att kvinnan delar sin pojkvän – med hans make! Blev det rörigt nu? Även om det är väldigt ovanligt så har alltså detta par bestämt sig för att dom vill ha det så här.

Chris och Matt kunde först inte komma överens om att ha ännu en person i sitt förhållande. Men efter att pratat länge om det så bestämde dom sig tillslut för det. Dom hittade Cait på internet och dom hittade snabbt varandra.

– Jag hade tidigare dejtat några kvinnor, men Matt hade ingen erfarenhet av tvåkönade relationer innan vi blev tillsammans, säger Chris.

Cait och Chris är bisexuella och Matt är homoflexibel vilket gör att han inte har något emot kvinnor, även om han helst vill vara med män.

Dom förstår att deras förhållande inte passar alla, men dom är i alla fall glada och lyckliga över att det funkar bra. Dom funderar nu på att skaffa barn och bild en familj. Och dom ser inga problem med att barnet skulle få tre föräldrar.

Matt som tidigare aldrig varit med en kvinna, får nu alltså uppleva att dela säng med både en man och en kvinna.

Vad tycker du om deras relation? Skulle du kunna tänka dig något liknande?Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt