Kvinnan försvann spårlöst år 1850 – först nu får vi veta den SKRÄMMANDE sanningen!
Dela på Facebook

Du ska nu få höra en berättelse om Olivie Oatman som föddes 1837. En dag bestämde hon sig för att resa med sina 7 familjemedlemmar till Kalifornien år 1850. När dom rest i ca fyra dagar blir hela sällskapet attackerade av indianer där nästan hela familjen blir dödade. Olivies bror klarade sig någorlunda bra och kunde ta sig till en by i närheten för att söka skydd.

Men när han några dagar senare återvänder efter morden för att begrava sin familj ser han att två av hans systrar har försvunnit. Dom ligger inte längre bland dom andra avlidna. Detta är något han inte kan förstå, eftersom han själv sett att dom varit döda. Olivie Oatman och hennes syster försvann helt och hållet år 1850. Och det var länge ett mysterium om vad som hänt.

Men nu, en massa år senare vet vi äntligen vad det var som egentligen hände. Svaret ger en verkligen rysningar!

Olivie och nästan hela hennes familj dödades när dom skulle resa till Kalifornien.

Olivie och nästan hela hennes familj dödades när dom skulle resa till Kalifornien.

Men när hennes bror skulle begrava henne och resten av familjen var systrarna spårlöst försvunna.

Men när hennes bror skulle begrava henne och resten av familjen var systrarna spårlöst försvunna.

Även om det är en ganska hemsk berättelse så är den verkligen spännande eftersom det hänt på riktigt. Att man nu så här många år senare får svaret på vad som hände är också riktigt häftigt.
Det visar verkligen hur intressant denna händelse är och att trots att det gått flera hundra år så väcker den fortfarande stor nyfikenhet bland folk.

Se vad som hände i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner! Det vill dom garanterar inte missa.

Se vad som hände i klippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt