Kvinnan gick till läkaren med en 20 år gammal pormask - det som kläms ut är hemskt!
Dela på Facebook

Att vi får finnar och pormaskar är något som är vanligt och drabbar dom flesta. Dom flesta brukar tycka att det är värst att få det i ansiktet eftersom alla lägger märke till det när man pratar med någon. Har man istället finnarna på axlarna så är det ju inte lika många som ser det. Men oavsett var man har finnar eller pormaskar så ska man inte låta det stoppa en. Men det är förmodligen enklare sagt än gjort.

En del finnar och pormaskar kan även vara otroligt sega att få bort. Även om man inte ska klämma dom själv så är det ibland svårt att låta bli. Man får ibland bara hoppas att dom ska försvinna av sig själv.

Du ska nu få se en kvinna som hade en 20-år gammal pormask som hon väldigt gärna ville bli av med. Så hon gick till läkaren för att få den borttagen - men vänta bara tills du får se vad som händer när den kläms sönder och innehållet kommer ut.

Kvinnan hade inte blivit av med sin pormask på över 20 år.

Kvinnan hade inte blivit av med sin pormask på över 20 år.

Men nu hade hon tröttnat på att ha den och vill att läkaren tar bort den.

Men nu hade hon tröttnat på att ha den och vill att läkaren tar bort den.

Den äldre kvinnan hade tidigare haft hudcancer, men hon tänkte att det var lika bra att ta bort denna gamla pormasken när hon ändå var hos läkaren. När doktorn klämmer ut pormasken ser hon något konstigt och säger “Pormasken ser ut att ha ett ansikte.”

Du kan se exakt vad hon menar i videoklippet här under. Där får du se när den gamla pormasken kläms och det är verkligen skrämmande när man ser vad som kommer ut.

Dela detta med dina vänner så dom också får se!

Se allting här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt