Kvinnan har aldrig lämnat huset utan smink – Nu visar hon sig osminkad för första gången någonsin
Dela på Facebook

Det finns väldigt många kvinnor där ute som aldrig någonsin skulle kunna lämna sitt hem utan smink, och det finns även de som aldrig ens visar sitt osminkade ansikte för sin familj.
Det kan låta tokigt men sanningen är att det är vanligare än vad man kan tro.

Det var detta som fick 'Makeover Guy' – Christopher Hopkins, att dokumentera sin mamma som inte visat sig utan smink på otroliga 50 år!

Christopher berättar att hans passion för smink funnits redan sen barnsben då han brukade låna sin systers sminkdockor. Han berättar även att han är den enda i familjen som någonsin sett sin mamma osminkad då han varje morgon fick äran att titta på när mamma Joann sminkade sig.

- Jag såg hur mamma sminkade sig varje morgon och jag var den enda som sett henne utan smink. Hon sa alltid att hon hellre skulle lämna huset utan kläder än utan något smink, säger Christopher.

Som ung fascinerades han över hur hans mamma sminkade sig och skrev även en bok inspirerad av sin mamma. Boken heter 'Staging Your Comeback' och är ämnad för kvinnor över 45 år.

Sonen försökte övertala sin mamma under en väldigt lång period innan hon tillslut gick med på att sminka av sig framför kameran! För Joann är det är väldigt stort steg men Christopher berättar att han aldrig var nervös för han vet att hans mamma är lika fin utan smink som med. Kanske är det de han vill få henne att inse?

I videon får vi se 73 åringen tvätta rent ansiktet och få håret fixat av sonen.

- Smärtsamt, jag gör inte det här för någon.. hade jag inte älskat pojken så mycket hade jag inte gjort det. Säger mamman medans hon tvättar rent ansiktet och tilläger,
”Efter 42 års äktenskap har min man sett mig en eller två gånger utan smink, av misstag”.Dela på Facebook