Kvinnan har inte rensat öronen på 20 år - se vad läkaren då drar ut!
Dela på Facebook

Då och då brukar man ju rensa öronen efter man kan känna hur det sitter öronvax som man vill bli av med. Trots detta säger många att man inte ska ta bort vaxet eftersom det skyddar örat mot bakterier exempelvis. Men trots detta kan det vara svårt att låta bli när det blir för mycket vax. En kvinna som just nu har blivit ganska omtalad på internet hade inte rensat sina öron på 20 år. Till slut hade det samlats så mycket vax att hon var tvungen att gå till läkaren. Vaxet hade fastnat och hon hade nedsatt hörsel på grund av hur mycket det var.

När läkaren började dra ut vaxet på kvinnan så trodde han inte sina ögon. Det var så mycket och en del hade torkat ihop eftersom det var så gammalt.

Det är verkligen ingen trevlig syn att se när vaxet dras ut från örat, men du som gillar denna typen av klipp kommer förmodligen älska det!

Kvinnan hade inte rensat öronen på 20 år men gick nu till läkaren för att få det fixat.

Kvinnan hade inte rensat öronen på 20 år men gick nu till läkaren för att få det fixat.

Lär dig av kvinnan och vänta aldrig så här länge med att rensa öronen.

Lär dig av kvinnan och vänta aldrig så här länge med att rensa öronen.

Man kan inte riktigt förstå hur kvinnan kunde vänta så här länge med att ta bort vaxet. Det ser verkligen otrevligt ut när det kommer ut från örat. Men samtidigt finns det så mycket som har samlats i örat under alla år. Det är faktiskt ganska svårt att föreställa sig att han har haft hörsel på örat över huvud taget. Det måste kännas som en lättnad för kvinnan att nu vara av med sitt öronvax och därmed kunna leva ett mer normalt liv i fortsättningen.

Lär dig av kvinnan och vänta aldrig så här länge med att rensa öronen. Se videoklippet här under och DELA detta med någon du känner som gillar sånt här!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt