Kvinnan hittar en ensam baby i gräset! Anledningen är hjärtskärande.
Dela på Facebook

En 83-årig rysk kvinna hörde en dag ett konstigt ljud utanför sitt hus. Hon tyckte nästan att det lät som en barn som grät, men det hon inte visste var att hon hade helt rätt. Efter ett tag började hon
gå runt huset för att se efter vad det kunde vara. Och mycket riktigt stämde hennes instinkt. Hon chockades av synen som hon mötte bakom huset i gräset.

Där låg ett spädbarn helt ensamt och ingen vuxen fanns i närheten. Man kan verkligen föreställa sig hur chockad man måste bli när man möts av en sådan syn.

Det nyfödda barnet låg insvept i en filt. Kvinnan som hittade barnet bodde bredvid ett barnhem, och tog direkt babyn dit så att man kunde undersöka det.

Kvinnan chockades efter att ha hittat ett spädbarn i gräset utanför huset.

Kvinnan chockades efter att ha hittat ett spädbarn i gräset utanför huset.

Men anledningen till varför barnet låg där är verkligen hjärtskärande.

Men anledningen till varför barnet låg där är verkligen hjärtskärande.

Barnet var helt friskt, och man kunde konstatera att det var en vecka gammalt. Men dom hittade en lapp på barnet som skulle förklara varför dom hade hittat det. Det var nämligen ett meddelande från föräldrarna där det stod följande:

”Förlåt mig, men jag vet inte hur jag ska göra med henne. Hon är en snäll och tyst flicka, född 12 augusti. Hon har vaccinerats . Detta är det mest fruktansvärda jag någonsin har gjort i livet, och jag lovar att jag kommer tillbaka för att hämta henne, men just nu har jag inget annat val -. Vi lever på gatan ”.

Dela denna historia med dina vänner så dom också får läsa detta.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt