Kvinnan kunde inte tro sina ögon när hon hitta den här lilla varelsen - gömd i en plastpåse
Dela på Facebook

Under förra veckan hände något riktigt fruktansvärt, något man inte vill tro är sant.

Två systrar bestämde sig för att gå förbi grannens utgård, efter att de hört konstiga ljud komma därifrån. De gick över trädgården, in på grannens tomt för att se vad det var för något. När de kom närmare såg de att det var något som levde inuti en plastpåse, de trodde först att det var en hund men såg till sin förtvivlan ett litet människoben sticka ut ur påsen. Någon hade lagt en bebis där i.

Förra veckan åtalades 17 åriga Harriette Hoyt för mordförsök på sin 8 månaders bebis.
Polisen säger att Harriette åkt från New York för att hälsa på en kompis i Elmira, Pennsylvania, och hade gömt sin bebis i en plastpåse utanför huset i tre hela dagar.

När de två systrarna, Kayla och Karen, hittat barnet under tisdags eftermiddagen var hon i ett riktigt dåligt tillstånd. De ringde genast 911 och hjälpte barnet med att få i sig lite vatten och torka rent henne medans de väntade.
- Hennes ena ben stack ut lite, hela huvudet var i påsen. Huvudet var täckt av plasten så jag var tvungen att riva sönder den, säger grannen Kayla och fortsätter,

-Jag tog upp henne och tog med henne in i badrummet. Hon andades knappt och hon kunde inte ens öppna ögonen. Även fast hon hade svårt att andas så öppnade hon munnen så jag kunde ge henne några droppar vatten, och när jag gjorde det började hon kika efter luft. Jag tvättade rent hennes ansikte så hon kunde öppna ögonen och försökte prata med henne.

Polisen säger att bebisen, vars namn är okänt, var uttorkad när hon kom in till barnsjukhuset men visade inte på några andra skador. De tre dagarna hon legat ute i plastpåsen hade varit riktigt varma dagar men trotts det förväntas hon att återställa sig snabbt och kommer sedan hamna i en fosterfamilj.

Harriette hålls mot borgen för 250 000 dollar och kommer påbörja rättegången denna vecka.Dela på Facebook