Kvinnan som var besatt av solarium har hittat ett nytt beroende
Dela på Facebook

Året var 2012 och Patricia Krentcil aka Tan Mom inledde sina 15 minuter i rampljuset. Media hade fått nys om kvinnan efter en rättegång där hon anklagades för att ta med sin sin 5 åriga dotter för att sola solarium. Det var skolan som märkt att flickan hade brännskador på benen. Ärendet lades dock ner då det inte fanns tillräckligt med bevis. Patricia själv erkänner dock att hon alltid varit besatt av att sola och gick till solariet över 20 gånger i månaden, vilket man kan se på hennes mörkbruna läder hud.

Under tidigare år har tan mom gjort de mesta man kan göra för att få sina minuter i rampljuset. Hon hade bland annat en B-roll i en gay-porrfilm och har även spelat in några poplåtar.
Dryga 5 år senare är taning mom något blekare då hon slutat sola så extremt mycket, men istället har hon gått över till ett nytt beroende – botox. Hon berättar att hon läst om kändisar som använt sig av botox och tror att det kommer hjälpa henne att få bättre självförtroende.

Men det slutar inte här, nu vill hon även göra ett ögonlyft och alla möjliga slags behandlingar för att släta ut huden som skadats av allt solande.
Det var därför ett självklart 'ja' när hon fick förfrågan om att marknadsföra boken 'The Skin regime' där hon ska genomgå endel behandlingar för att släta ut sin hy.
Dock vet vi inte hur bra den här boken kommer sälja då de avslutar med att säga 'Om det inte funkar kan du alltid prova botox. Här nedan kan du se endel av klippet som hör ihop med bokenDela på Facebook