Kvinnan uppfann ett NYTT sätt att bli av med 90 kg - så smart!
Dela på Facebook

Att gå och bära på för mycket kroppsvikt är inte bra, men att göra sig av med det kan vara svårt och krångligt. Ibland när man tycker att man äter bra och rör på sig en del kan vågen ändå visa precis samma som tidigare. Då känns allt bara ännu mer hopplöst och man tappar motivationen direkt.

Miranda Bake hade fått höra många kommenterar om att hon var för tjock, vilket gjorde att hon bestämde sig för att visa alla hatare. Hon publicerade därför ett foto före och efter hon hade blivit av med 90 kg.

Men det finurliga var att hon inte alls behövde jobba eller slita för att tappa sin vikt. Du kommer förstå när du ser hennes bild...!

Hon klippte ur sig själv från bilden tillsammans med hennes pojkvän, och skrev “Efter att jag blev kallad för ‘äcklig’ igår kväll, bestämde jag mig för att bli av med 90 kg”.
Efter att Miranda lade ut bilden på internet har hon fått massor av stöd och kommenterar vilket hon aldrig hade räknat med. Hon hoppas att folk ska sluta kommentera folks utseende negativt och säga elaka saker till varandra.

Vad tyckte du om Mirandas knep? Var det bra gjort eller gillade du inte det alls?

Dela detta med dina vänner och se vad dom säger.Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt