Kvinnan var inte nöjd med utseendet - se nu hennes makalösa förvandling!
Dela på Facebook

Ibland kan man känna att man behöver en förändring rent utseendemässigt. Kanske har man haft samma stil och sett likadan ut under många år. Och så en dag känner man bara att det räcker.
Detta var precis vad en kvinna vid namn Lori kände. Hon hade precis genomgått en skilsmässa och i samband med detta kände hon inte längre nöjd med sitt utseende. Hon ville verkligen att folk skulle se att något hade förändrats i hennes liv, så hon bestämde sig för att ändra sitt utseende helt och hållet.

Hon blev därför antagen till det populära tv-programmet ”The Makeover Guy” där personer får vara med om en makeover som görs av ett proffs.

När man ser hennes makalösa förvandling och hur hon ser ut idag, kan man knappt tro sina ögon.

Så här såg kvinnan ut från början. Men vänta bara tills du ser hur hon ser ut idag!

Så här såg kvinnan ut från början. Men vänta bara tills du ser hur hon ser ut idag!

Stylisten som gör hennes förvandling är Christopher Hopkins, som är känd för att kunna uträtta mirakel. Och även om han inte gör några större förändringar på kvinnan så blir hennes förvandling ändå riktigt stor. Det är knappt så man känner igen henne längre, trots att det faktiskt är samma person som tidigare.

Nu hoppas kvinnan på att hennes liv ska få en nystart och att hon ska träffa en ny man att dela resten av livet med. Vi önskar henne all lycka till, och med det nya utseendet blir det nog en lätt match...

Se hennes makalösa förvandling här under, och dela detta med dina vänner så dom också får kika!

Se förvandlingen här:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt