Läkaren hör den gravida kvinnan skrika, då springer han och lyckas göra det omöjliga!
Dela på Facebook

Det känns ibland som om allting kan hända på sjukhus. Under åren har man hört många olika historier om olika händelser, och den ena är ofta värre än den andra. Men det du ska få se nu är förmodligen något av det mest otroliga som har hänt. Dr. Mauricio Heilbron Jr hade fullt upp med en patient som hade en skottskada och hade tarmarna utanför kroppen.

När doktorn inte trodde inte att dagen kunde bli värre, hör han att en kvinna skriker på hjälp. Då ser han en annan läkare som springer i en rasande fart, för att hjälpa kvinnan.

Men när vi får se varför läkaren springer så snabbt, och vad han lyckas göra kan man inget annat än bli imponerad. Han lyckas nämligen fånga ett barn som skjuts ut ur mamman som föder. Låter det osannolikt? Vänta bara tills du får se hur det såg ut.

När kvinnan skrek sprang läkaren allt vad han kunde för att hjälpa henne.

När kvinnan skrek sprang läkaren allt vad han kunde för att hjälpa henne.

Håll ögonen öppna och se vad som händer vid hennes ben!

Håll ögonen öppna och se vad som händer vid hennes ben!

Barnet flög ur mamman utan någon förvarning! Som en riktigt hjälpte visste läkaren vad som var på väg att hända, så han kom till mammans undsättning och tog barnet innan det ramlade i golvet.
Men tänk vad hemskt allting hade kunnat sluta om inte denna läkare hade varit så fantastisk, då hade barnet förmodligen skadat sig.

Du kan se ögonblicket när läkaren lyckas fånga barnet i videoklippet här under. Man har verkligen aldrig sett något liknande!

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får se det.

Se ögonblicket i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt