Läkaren hittar 200 spikar i pojkens mage - men vänta tills du ser varför!
Dela på Facebook

En läkare i den kinesiska provinsen Jiangxi trodde inte sina ögon när han fick se vad en 15-årige pojke hade i sin mage. När han fick se på röntgen att pojken hade en massa spikar i magen blev han helt förskräckt. När dom senare skulle operera honom så plockade dom ut och avlägsnade cirka 200 spikar. Tänk dig att denna pojke alltså har svalt alla dessa.

Det är helt otroligt att se, och man blir verkligen förskräckt över att någon kan göra så här mot sig själv. Men det var inte bara spikar som dom hittade. Dom fann även gamla tandpetare, mindre stenar och mynt. Totalt hade allt en vikt på cirka ett kilo, som bara var en massa skräp.

Men varför svalde då pojken allt detta, orsaken är tyvärr väldigt tragisk och hemskt. Men det finns en del som kan göra så här mot sig själva.

15-åringen chockade läkarna när han hade 200 spikar i magen.

15-åringen chockade läkarna när han hade 200 spikar i magen.

Men detta var långt ifrån allt dom hittade. Där fanns även mer saker.

Men detta var långt ifrån allt dom hittade. Där fanns även mer saker.

15-årigen har ens sjukdom som kallas för pica-syndrom. Det är en sjukdom som gör att man vissa äter oätliga saker som exempelvis jord, stenar, tvål, avfall, hår och ibland till och med avföring. Detta kan leda till stora skador på kroppen och är ofta förenat med livsfara. Förhoppningsvis kan denna pojken få hjälp så han inte behöver göra detta något mer.

Man kan verkligen förstå att läkaren blev chockad, för som du kan se är det verkligen helt galet att han svalde allt detta.

Du kan se mer om vad som hände i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt