Läkarna sa till henne att göra abort - hon valde att behålla barnet
Dela på Facebook

Joni Gatlin var gravid i 15e veckan när hon gjorde ett ultraljud, då såg läkarna såg några konstiga vätskor på skärmen. Det skulle visa sig att hennes bebis skulle födas med den extremt ovanliga sjukdomen Cloves syndrom, en mutation som förstorar skelettet och mjukdelar.

Läkarna sa att barnet, som döptes till Madison, inte skulle överleva länge – men den lilla flickan var starkare än de trodde.

När Madison var nyfödd kunde hon knappt röra på sig, men efter 6 veckor kunde hon röra på sig som vilket barn som helst.

Mamman Joni var dock förberedd på det värsta, eftersom läkarna sa att hon nog inte skulle leva särskilt länge. Det var en tuff tid, särskilt som främlingar sa till mamman att ”hon borde gjort abort”.

Madison är en riktig fajter och har nyss fyllt18 månader. Varje dag gör hon framsteg och föräldrarna kallar henne "Lilla Hulken".

Madisons högerarm väger ungefär 2 kilo - och den kommer att fortsätta växa.

Joni vill nu sprida medvetenhet om sjukdomen, och göra folk mer förstående.

”Äldre människor är väldigt vänliga när de kommer fram, de är förstående och visar medlidande. Men folk i min och min makes ålder kan vara väldigt elaka. Barn värderar inte på det sättet, men om du är vuxen borde du ha vett att uppföra dig bättre”, säger Joni.

Titta på videon nedan för att se hur fina och starka Madison kämpar. Glöm inte att dela historien med dina vänner!Dela på Facebook