Lyxhuset säljs för bara några tusenlappar - Anledningen?
Dela på Facebook

Normalt sätt när någon köper ett mansion brukar det kosta en hel förmögenhet. Man pratar ofta om flera miljoner kronor som behövs i kapital för att köpa loss ett stort mansion. Men det finns faktiskt ett stort lyxigt hus som just nu bara säljs för några tusenlappar. Men varför köper ingen det då, undrar kanske du? Jo, det har nämligen hänt en hel del märkliga saker och det har fått många spekulanter att tacka nej. Från början kostade det väldigt mycket mer, men på grund av det svaga intresset har man nu fått sänka priset rejält.

Så du har därför möjlighet att köpa ditt eget slott för bara några tusen - förutsatt att du vågar flytta in och bo där.

Men även om du kanske nu känner dig sugen på att köpa loss detta hus för en billig peng, så ska du veta att det finns en mörkare hemlighet som döljer sig innanför husets väggar. Beroende på hur känslig du är så kan det avgöra om du faktiskt hade vågat flytta in eller inte. Man påstår att huset är hemsökt och att där händer många mystiska saker. Detta skulle kunna förklara det faktum att säljaren inte får det sålt.

Se vad som påstås sig ha hänt i lyxvillan i videoklippet här under, och dela detta med någon som du tycker borde köpa huset!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt