Madi står inte ut längre - hon skickar de oönskade snoppbilderna till killens mamma
Dela på Facebook

20 åriga studenten Madi Kohn fick en dag nog efter att hon fått många oönskade snoppbilder skickade till sig genom Tinder. Hon blev otroligt trött på det och skrev på sin Tinderprofil ”Om du skickar mig dick pics så skickar jag dem till din mamma”. Men tror du det stoppade män från att skicka fler bilder?

Madi bor och studerar i Arizona, USA och har, liksom tusentals andra kvinnor fått utstå det enda efter det andra på internet men fick nog när snopp bilderna bara blev fler och fler.

- Jag är bara så trött på att folk tror att de kan skicka sådana saker utan följder och de tror att de är okej, säger hon till Buzzfed. Därför skrev hon ut på sin profil att hon kommer skicka bilderna vidare till deras mammor ihop om att det skulle få ett slut.

Hon fick olika reaktioner, folk tyckte att hon var rolig, andra förstod henne fullt ut men det tog bara en vecka tills en man sökte upp henne på Instagram och började skicka massa nakenbilder på sig själv.
Det första meddelandet fick hon klockan 6 på morgonen en dag då hon var på väg till jobbet, hon blev både arg och besviken och bestämde sig för att ta tag i saken. Mannen hade sitt fullständiga namn på Instagram och efter att Madi gjort lite efterforskning hitta hon hans familjemedlemmar på Facebook. Hon skickade ett meddelande till en kvinna hon antog var hans mamma,

”Hej, jag ser att din son är Ryan. Jag har aldrig pratat med honom eller träffat honom, men han har skickat den här bilden på Instagram efter att han upptäckt min profil. Kan du snälla säga till honom att inte skicka oönskade bilder till kvinnor? Jag bad inte om att få dem”

Dagen efter fick Madi svar från mannens mamma som bad om ursäkt på både spanska och engelska och lova att hon skulle prata med sin son.

När Buzzfeed kontaktade mannen började han dock kritisera Madi för att publicerat bilder från en privat chatt och menar att det är olagligt. Han säger att ingen i hans familj bryr sig.
Vi hoppas dock att han, tillsammans med de andra männen, är så pass vuxna nog att de inser att det inte är det rätta sättet att kontakta en kvinna på, och all cred till Madi som sa ifrån!Dela på Facebook