Maken smugglade in väska på sjukhuset – Dagarna senare dör hans fru
Dela på Facebook

I ett hjärtskärande inlägg som spridit sig över internet berättar en man hur han lyckades uppfylla sin döende frus sista önskan.
Allt hon ville var att träffa sin hund en sista gång, men då djur inte tillåts på sjukhus var han tvungen att smuggla in den, allt för att få sin fru att le och må bra,om så även för en kort stund.

12 månader, tre dagar och 14 timmar efter att han förlorat sin fru skrev han detta meddelande på Reddit:

”Min fru låg på sjukhus efter en mycket svår operation, som ett par dagar senare inte verkade ha gått så bra som vi hoppats. Prognosen var såg inte bra ut. Hon kunde prata, men varken åt eller drack, hon var helt beroende av dropp och stark smärtlindring. En gång lyckades hon övertala mig att smuggla med vår hund in till hennes rum så att hon kunde få träffa henne 'en sista gång'.

Vår hund Bella är en 20-kilos Australien Shepherd, och det skulle visa sig att hon passade precis lagom i en vanlig resväska.

Jag packade ner henne, med dragkedjan öppen och lade henne i bilen tills vi kom fram till sjukhuset. När vi kom fram ’förklarade’ jag för henne att jag skulle öppna om bara några minuter och att hon snart skulle få träffa sin mamma.
Otroligt nog varken gnällde eller skällde hon. När jag gick förbi sjuksköterskestationen, förklarade jag bara att jag tog med lite saker för att göra min frus sjukhusvistelse mer bekväm. ’Inga problem,’ svarade de.

När jag kom in I rummet låg min fru och sov. Jag öppnade väskan och Bella hoppade genast upp i sängen och lade sig försiktigt över hennes bröst, helt utan att komma åt alla slangar och droppet. Hon lade sig så att hon såg rakt in i min frus ögon och låg blixtstilla i ungefär 20 minuter, tills min fru vaknade och började jämra sig av smärta.

Bella började genast att slicka henne, och gnydde tyst, som om hon visste att vi skulle bli avslöjade om hon skällde.
Min fru kramade henne i nästan en timme och log hela tiden.
Vi blev påkomna av en sjuksköterska, men hon blev så rörd, att hon lovade att inte skvallra.
När min fru tillslut somnade om packade jag ner Bella i resväskan igen.
Min fru somnade sorgligt nog bara några dagar senare, och nu, varje gång jag plockar fram resväskan (eller vilken resväska som helst), tror Bella att hon ska få träffa henne igen fast det var över ett år sedan”.

Visst är det ett rörande inlägg, men samtidigt vackert hur våra husdjur har en fantastisk helande effekt och får oss att må bra, bara genom att finnas där. De dömer dig aldrig, de ger dig bara massor av energi.Dela på Facebook