Mamma och son räddar julen för hemlös man – se fina gesten här
Dela på Facebook

Det var när en mamma var och handlade med sin son som de hade ett oväntat möte med en hemlös man. Han var inne i butiken i jakt på lite värme, och när mamman såg hur den ensamma mannen frös bestämde hon sig för att göra någonting. Hon talade med mannen och efter kom hon och sonen överrens om att hjälpa honom.

Den hemlösa mannen, som hette Steven, var 66 år gammal och utan hem eller familj. Mamman kunde inte låta honom tillbringa julen med att driva omkring ensam. Alla härbärgen i stan var fullsatta, men då hon erbjöd mannen en sovplats i sitt hem.

Steven tackade nej till erbjudandet, trots sin svåra situation. Mamman hade beslutat sig för att hjälpa honom på något sätt, så hon köpte varma kläder åt honom så att han i alla fall slapp frysa, och mat så han slapp vara hungrig.

– Även om Xzander är för liten för att förstå vad allt handlade om så visade han ändå vad medkänsla handlar om. Han gick fram till Steven och gav honom en varm choklad, som han glatt tog emot, berättar hon.

Vad mamman gjorde tillsammans med sin son var fantastiskt! Förutom att rädda honom från att frysa ihjäl gav de honom dessutom en stor dos kärlek.

Dela den här historien för att sprida julens sanna mening!Dela på Facebook