Mamman ger sina barn 97 julklappar var! Anledningen är skrattretande!
Dela på Facebook

Det många ser fram emot under julen är att få och ge julklappar. Det är ofta höjdpunkten för många, kanske främst när man är barn. Man går och väntar hela julen och undrar vad man ska få. Kanske får man det där som står högst upp på önskelisten. Spänningen är olidlig in i det sista.

Emma Tapping är en 36-årig brittisk trebarnsmamma som väckt uppmärksamhet över hela världen. Hennes barn har blivit bortskämda till den grad att det gjorts en dokumentär om henne för teve.

Förra julen la hon upp en bild på facebook där hon visade alla barnens julklappar - granen syntes knappt bakom högen med julklappar. Bilden följdes av en massiv kritikstorm.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 97, så de har fått lite mer i år, säger hon till Mirror.

– Jag går lite till överdrift när det blir jul, absolut. Det är mycket presenter, massor av mat, fylla ansiktet med mat och bara slappna av.

Men anledningen till varför är bara så skrattretande!

- Dom är inte bortskämda, säger mamman.

- Dom är inte bortskämda, säger mamman.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 97, så de har fått lite mer i år, säger hon.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 97, så de har fått lite mer i år, säger hon.

Den förra julens kritikstorm på nätet gjorde att hon faktiskt kollapsade och fick läggas in på sjukhus. Hon hoppas att denna jul ska bli fridfullare - dock är hon medveten om uppmärksamheten som dokumentären kommer medföra.

– Jag har ju gått från att vara en normal mamma till att vara med i tidningar och tv. Men om du frågar mig om jag skämmer bort mina barn, så är svaret ja – till jul. Annars är de inte bortskämda. De får de saker de behöver, men vi åker inte på utlandsresor, de får inte köpa vad de vill. Allt de vill ha under året får de till jul i stället, säger Emma.

Barnen har fått så många klappar att de inte har tid att öppna alla. Dottern Ella har kvar julklappar från förra julen som hon inte har öppnat!

Se mer om Emma i videoklippet "Xmas Excess: Parents Splash the Cash" här under. Dela detta med någon som gillar att köpa julklappar!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt