Mamman hade precis fött sitt barn - timmar senare har hon glömt det! Herregud!
Dela på Facebook

Att bli förälder är något som inte går att beskriva i ord, alla säger att man måste uppleva det för att förstå hur det egentligen känns. När man väntar på att få föda sitt barn hoppas man bara på att allt kommer gå bra och att det inte blir några komplikationer. Men idag kan man känna sig trygg med den fantastiska sjukvård vi har som tar hand om en på bästa sätt. Och skulle det vara något som inte går som det ska vet man att det finns kunnig personal som kan hjälpa till.

En mamma vid namn Tisha var med om något väldigt märkligt när hon precis hade blivit mamma. Hon hade fött en jättefin bebis och var så glad över att hon äntligen hade fått barn och att allt gick bra.

Men några timmar senare skulle allting ändras. Plötsligt från ingenstans så kommer hon inte ihåg att hon precis fött barn, och vet inte vem sitt eget barn är!

Tisha hade precis blivit mamma och var så glad över att allting gick bra. Men så plötsligt händer något oväntat.

Tisha hade precis blivit mamma och var så glad över att allting gick bra. Men så plötsligt händer något oväntat.

Hon kan inte minnas att hon fött barn och att barnet framför henne är hennes eget.

Hon kan inte minnas att hon fött barn och att barnet framför henne är hennes eget.

Du har säkert hört om läkemedlet Morfin. Det är mycket kraftfullt och är väldigt bra i vissa situationer. Det hjälper i första hand att lindra kraftig smärta och det hjälper varje dag tusentals människor världen över att slippa ha ont. I Tishas fall hade hon precis fått morfin, men genom att hon tog det kunde hon inte minnas att hon precis hade blivit mamma.

När man ser hur förvånad hon är över att barnet är hennes, blir man nästan lite förskräckt...

Du kan se hela det märkliga ögonblicket i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt