Mamman tog sonen till doktorn - då hittar läkaren DETTA i hans öra!
Dela på Facebook

Det är aldrig roligt när man har ont någonstans på kroppen och samtidigt inte vet vad det är. Då är det bästa att man åker till doktorn och får hjälp med vad det nu än kan vara. En pojke vid namn Paul Thomas hade ont i örat, och hans mamma bestämde därför att dom skulle åka till en läkare för att se vad det kunde vara.

När dom väl kom in till läkaren träffade dom Dr Paul som kanske är en av världens mest härliga läkare. Han tar verkligen hand om pojken och skämtar gott så att han inte ska känna sig rädd.

Dr Paul börjar undersöka pojkens öra och ser ganska direkt att där döljer sig något som verkligen inte hör hemma där. Det han hittar är verkligen chockerande!

Pojken gick med sin mamma till läkaren efter att han haft ont i örat under en tid.

Pojken gick med sin mamma till läkaren efter att han haft ont i örat under en tid.

Man får verkligen en chock när man ser vad doktorn hittar i pojkens öra.

Man får verkligen en chock när man ser vad doktorn hittar i pojkens öra.

Dr Paul har en populär Youtube-kanal där han laddar upp filmer när han tar bort saker från sina patienters öron. Klippet med pojken har flera miljoner visningar och du kommer förstå varför när du ser det.
Det som döljer sig i hans öra är verkligen allt annat än trevligt. Men samtidigt måste det vara otroligt skönt att bli av med det eftersom det måste ha gjort ont.

Se när doktorn tar bort det som finns i örat i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner - det vill dom garanterat inte missa!

Se allting i klippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt