Mamman tröttnade på att sonen aldrig svarade i telefon – hennes lösning är klockren!
Dela på Facebook

Att barn inte svarar när deras föräldrar ringer är ett vanligt problem. Många föräldrar blir frustrerade när dom inte kan få tag i sina barn.
Dom vill ju bara försäkra sig om att allt är bra, samtidigt som barnen har fullt upp med att spendera tid med sina kompisar exempelvis.

En mamma som tröttnade på detta bestämde sig för att göra något åt det. Hon vill göra så att hennes barn var tvunget till att svara, annars skulle det få hårda konsekvenser.

Mamman som heter Shary, började med att lära sig att programmera appar för att kunna utveckla den bästa appen för detta ändamål. Hon var även övertygad om att andra föräldrar också skulle vara intresserad av detta då många har samma problem.

Shary skapade en app som heter ”Ignore No More”. Appen som är förl smartphones låser barnets telefon om han inte svarar när hon hör av sig till honom. Ifall han inte svarar så kan han enbart välja att ringa tillbaka till sin mamma eller att ringa till den lokala polisen. Övriga funktioner fungerar inte.

Dessutom, för att kunna ta bort appen från telefonen krävs det ett lösenord innan appen kan avinstalleras på mobilen, så det är bara föräldrarna som kan ta bort den.

Nu hyllas Shary för sin otroligt smarta lösning.

Se mer i videoklippet här nedan och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt