Mannen borrar ett hål i toppen på dörren. Anledningen kan rädda dig!
Dela på Facebook

Nu ska du få lära dig något riktigt smart. När man ser att mannen börjar borra ett hål högst upp i dörren undrar man först vad han sysslar med? Men efter ett tag inser man att han verkligen har något smart på gång. Tyvärr är det många som får inbrott i sina hus eller lägenheter. Detta kan hända både på sommaren och vintern när man inte är hemma. Och ofta vet tjuvarna exakt var dom ska leta för att hitta våra
värdesaker.

Men när man ser hur denna mannen gör när han borrar ett hål i dörren, så förstår man direkt att tjuvarna aldrig kommer få tag i några värdesaker igen.

Och även om tjuvarna ser detta knep så kommer det inte bli lätt för dom. För dom har ingen aning om vilken dörr det gäller, och dom har inte tid att gå igenom alla.

Först undrar man vad mannen egentligen gör när han borrar ett hål i dörren.

Först undrar man vad mannen egentligen gör när han borrar ett hål i dörren.

Men snart inser man hur smart detta faktiskt är.

Men snart inser man hur smart detta faktiskt är.

Även om larm och kassaskåp kan skydda dig till en stor del, så vet tjuvarna ofta precis vad dom ska göra för att lyckas ändå. Därför är detta nytänkande knep så otroligt smart. Att ha gömstället i dörren är något som dom flesta inte tänker på. Dessutom vet tjuvarna inte vilken dörr det är, för det finns ju ofta en hel del dörrar att välja på.

Se mer om hur man gör i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta smarta tips med dina vänner!

Se mer här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt