Mannen dog av DENNA fläcken - anledningen är mycket förvånande!
Dela på Facebook

Det är alltid lika tråkigt när någon i sin närhet blir sjuk. Man vill bara att alla ska få vara friska och inte behöva få olika sjukdomar. Men även om kroppen är fantastisk på att skydda sig mot olika infektioner och bakterier så finns det en del saker den inte klarar av. En man i Kansas fick en dag en konstig fläck på armen. Utslagen kom till största delen upp på armarna.

Till en början trodde man bara att han var allergisk eller hade ätit något konstigt, så han gick till sjukhuset för att kolla det.

Men 5 dagar senare dog han av sin fläck, och det är först nu som läkarna har fått svar på vad som orsakade det hela. Och det är verkligen förvånande!

En man i Kansas fick en dag en konstig fläck på armen.

 En man i Kansas fick en dag en konstig fläck på armen.

5 dagar senare dog han av sin fläck och det är först nu man vet vad det egentligen var.

5 dagar senare dog han av sin fläck och det är först nu man vet vad det egentligen var.

Man kunde konstatera att det var ett nytt virus som överförs genom fästingar. Men antibiotika hjälper inte eftersom det är ett virus. Man har aldrig sett detta i västvärlden, utan tidigare har det bara funnits i Afrika exempelvis. Därför är många nu oroade om att allt fler fall av detta kan börja komma. Men man har inte sett några tecken på det än, som tur är.

Eftersom mannen som avled bodde i Bourbon County i Kansas har myndigheterna döpt denna sjukdom till Bourbonviruset som enligt experter bärs av fästingar.

Dela detta med dina vänner och se mer i videoklippet här under.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt