Mannen får 100 orgasmer varje dag - det som händer på hans pappas begravning ändrar allt!
Dela på Facebook

Att få orgasm är ju någonting som dom flesta av oss förknippar med någonting väldigt härligt. Men detta är långt ifrån verkligheten för alla. Du ska nu få höra om en man som heter Dale Decker. Han är 37 år gammal och har en mycket ovanlig sjukdom. Han får nämligen 100 orgasmer varje dag, ja du läste helt rätt! Detta kanske kan låta som en dröm för vissa, men enligt Dale är det något av det värsta som finns.

Att få orgasm när man känner för det kan ju vara otroligt skönt. Men att få det i princip hela tiden och utan att själv kunna styra över det måste bara vara hemskt.

När man hör Dale berätta om vad som hände när han gick på sin pappas begravning, då inser man hur fruktansvärt detta faktiskt är. Så även om det kanske låter som en ''bra'' sjukdom så är den långt ifrån bra.

Dale Decker får 100 orgasmer varje dag. Men det är verkligen någonting som han lider av.

Dale Decker får 100 orgasmer varje dag. Men det är verkligen någonting som han lider av.

Det som hände på hans pappas begravning får en att inse hur hemsk sjukdomen är.

Det som hände på hans pappas begravning får en att inse hur hemsk sjukdomen är.

Dale berättar följande om vad som hände när han var på sin pappas begravning:
“När du är på dina knän på din fars begravning, vid hans kista, säger adjö till honom, och du får 9 orgasmer precis där, med hela din familj bakom dig, gör att du aldrig vill ha en orgasm igen så länge du lever.”

Dale drabbades av sjukdom år 2012. Det var när han fick diskbråk som allting började. Nu är han livrädd för att gå ut i allmänheten för att vet aldrig när han ska få en orgasm eller utlösning.

Se mer om Dale i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i klippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt