Mannen förolämpar kvinnan på deras date – Då säger de andra gästerna ifrån
Dela på Facebook

Att gå på en första date är både spännande och nervöst, hur det än slutar har man alltid en historia att berätta dagen efter. Vad som hände under den här middags dejten spred sig dock otroligt fort av två anledningar, mannen var ett svin och en främling valde att agera.
Det var dock varken kvinnan eller mannen som var på date som berättade vidare vad som hände under den här kvällen, det var en annan man som satt vid bordet bredvid och hört hela konversationen under kvällen. I ett internet forum berättade han följande,

Tjejen verkade väldigt upprörd över hur sin date beteende sig och gav pikar på att hon bara ville komma därifrån så fort som möjligt. Hon slängde i sig förrätten och hoppades på att det skulle bli en kortvarig date. Men då kom mannens första kommentar som fick de andra gästerna att reagera. Då hon kastade i sig maten sa han

- Ja, nu vet jag iallafall att du kan svälja eller hur?
Tjejen skämdes så mycket och förklarade tyst för mannen att han inte kan prata till henne på det sättet, varpå han svara,
- Äh, lugna ner dig. Jag får ändå veta om några timmar.

Tjejen fick nog och bad mannen dra åt helvete, vem var han att prata till henne på det sättet? Men hans svar gav henne kalla kårar,

- Sötnos, jag hämtade dig ikväll, jag vet vart du bor.

Mannen, som skrivit inlägget i forumet, satt vid bordet bredvid och hörde allting. Han var precis på väg upp från bordet för att säga till mannen när han känner en hand på axeln. Där stod en biffig man i 50 års åldern och sa till honom ” Jag tar det här.”

Mannen gick fram till paret. Han tog en stol och slog sig ner vid deras bord och lade fram polisbrickan framför killen. Sedan löd konversationen så här:

Polisen: “Så jag sitter tyst och firar min dotters födelsedag när jag hör klart och tydligt att du hotar den här unga damen, vill du förklara dig själv?
Killen stammar fram: “Jag, eh, alltså, du vet..”
Polis: “Precis vad jag tänkte. Du ser, vi tar allvarligt på sånt så jag funderar om jag ska låta några av mina vänner plocka upp dig.”
Killen: “Nej, alltså det…”
Polisen: Men det skulle störa allas middag, så vad säger du om att du ger mig ditt ID, för jag vill inte att du ska springa iväg, sen går du och betalar er nota… Hela notan, den här unga damen ska inte behöva gå hungrig för att du inte kan bete dig. Eller så kan vi välja alternativ nummer ett. Ditt val.
Killen: “Nej, nej! Det är helt okej”

Han lämnar sitt ID till polisen och går bort till kassan för att betala. Undertiden nedtecknar polisen killens information. När han är klar vänder han sig till tjejen och säger

- Jag ber om ursäkt, jag hoppas jag inte inkräktar. Det såg bara ut som att du behövde lite hjälp. Oroa dig inte , om du vill att jag följer upp det här så låter jag någon av mina män plocka upp honom.

Tjejen förklarar i sin tur att hon är glad för att polisen sa åt killen och hon velat åka hem sedan de kom till restaurangen men då killen hämtat henne har hon ingen aning om hur hon ska komma hem. Polisen säger då till henne att hon är välkommen att fortsätta sin middag med honom och hans familj och sedan löser de hur hon kommer hem.

När killen kommer tillbaka lämnar polisen över hans ID och säger åt honom

- Nu har jag dina uppgifter, så jag rekommenderar verkligen att du varken närmar dig eller kontaktar den här unga damen någonsin igen.

Killen lämnar restaurangen och hans date slår sig ner vid bordet där polisen och hans familj sitter. Fast hon fick en hemsk start på kvällen kunde hon nu slappna av och njuta av trevligt sällskap.

Den här polismannen var en riktig hjälte i våra ögon, det är tur att det finns folk som ställer upp för varandra på det sättet. Hur hade du reagerat om du suttit vid bordet bredvid?Dela på Facebook