Mannen filmar sin flickvän. Men se vad som då HÄNDER bakom henne!
Dela på Facebook

På vissa stränder i olika länder varnar man för hajar. Du kanske har varit på semester och sett att där har funnits skyltar där man varnar för just hajar.

Även om många blivit attackerade av hajar har lyckligtvis få attacker varit dödliga. Det fanns 15 000 dödsfall som orsakades av cykling mellan 1990 och 2009, medan hajattacker bara stod för 14 dödsfall. Därför kan man dra slutsatsen att det ändå är väldigt ovanligt att man just dör av att bli attackerad av en haj. Men man ska alltid ha respekt för hajar och man bör alltid följa rekommendationerna för den stranden man befinner sig på.

Du ska nu få se några helt otroliga hajattacker som har ägt rum. Man kan bara konstatera att en del av dessa människor har haft en riktig tur!

Mannen filmar sin flickvän. Men vänta bara tills du ser vad som då händer bakom henne!

Mannen filmar sin flickvän. Men vänta bara tills du ser vad som då händer bakom henne!

Även om många har blivit attackerade av hajar genom åren har lyckligtvis få attacker varit dödliga.

Även om många har blivit attackerade av hajar genom åren har lyckligtvis få attacker varit dödliga.

Lyckligtvis går det att förebygga hajattacker så färre råkar ut för dom. Bortsett från att stanna nära stranden när man badar, kan enkla åtgärder som att undvika fiskeområden och sluta simma med blödande sår hjälpa till. Dessutom bör man aldrig bada på natten eftersom sikten då är väldigt dålig och man inte ser vad som finns runt om kring sig själv.

Om du stöter på en haj, gör ditt bästa för att simma lugnt och långsamt tillbaka till stranden. Genom att ta det lugnt så skrämmer du inte hajen eller gör den rädd.

Du ska nu få se 10 hajattacker där folk har haft en riktig tur. Glöm inte att DELA detta med någon du känner!

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt